Univ Goldiş ICIM Arad ştie pe ce se va baza în viitorul sezon. Pe banca tehnică alături de expe­rimentatul Dan Moraru revine Stacey Nolan. Cei doi au la dispo­ziţie un lot de calitate bună, dacă ne raportăm la ce poate oferi Aradul ca salarizare în acest moment, respectiv: Hazdovic, Kara­kasevic, Pasic, Freeland, Szocs, Zidaru, Nagy, Demeter, Mercea, Moraru, Gădărici şi Ebervein.
„Anul acesta am creat un lot în limita bugetului disponibil. Nu ne-am întins mai mult decât ne este plapuma. Încercăm să asigurăm o stabilitate financiară. Am încercat să fa­cem o echipă care să acceadă în playoff. De acolo se poate urca în clasament. Este o pro­vocare, avem jucătoare care în trecut au avut un statut de re­zerve, acum pot să demnstre­ze că pot face mai mult. Eu sunt mulţumit de lotul de jucătoa­re, unul cu care putem aborda campionatul în linişte”, spune preşedintele Marcel Urban.
„În funcţie de situaţia financiară actuală, care este la fel ca şi nivel de salarizare ca anul trecut, ne-am gospodărit cu acei bani puţini, şi am adus nişte jucătoare de valoare, raportat la nivelul salarial pe care îl asigurăm. În aceste condiţii e greu să te gândeşti la podium. Avem ca obiectiv menţinerea în primele 8, şi dacă se poate un loc 5 sau 6, în funcţie de nivelul adversarelor”, a completat antrenorul Dan Moraru.

Recomandările redacției