12 milioane de euro pentru un fotbalist lansat de UTA

0
234

Formația italiană Parma, din Seria A unde evoluează și Valentin Mihăilă, dorește să-l transfere și pe Dennis Man, de la FCSB, în această iarnă, anunță presa Italiană.
Termenul impus de către Gigi Becali pentru posibilul transfer al lui Dennis Man este 15 ianuarie, iar prețul cerut de patronul de la FCSB este de 14 milioane de euro. Fotbalistul lansat de UTA Arad este pariul directorului sportiv Marcello Carli, care apreciază tehnica și capacitatea lui Man de a destabiliza defensivele adverse, mai scriu italienii.
În momentul de față, Parma a făcut un pas în față și ar fi dispusă să ofere o sumă fixă de 12 milioane de euro, la care să se adauge mai multe bonusuri de performanță. În acest fel, italienii speră să îl convingă pe finanțatorul de la FCSB, scrie Parma Live.
Dennis Man a avut parte de o primă parte de sezon excelentă în tricoul roş-albastru. Tânărul jucător a reuşit 15 goluri şi șapte pase decisive în cele 16 partide disputate pentru FCSB, fiind cel mai bun om al lui Toni Petrea. Dennis Man are un sezon solid la FCSB, astfel că acum valorează 6.5 milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt şi este cel mai valoros jucător din Liga 1. Până în această iarnă, Dennis Man avea o cotă de piață de 5 milioane de euro.
Cei mai valoroși 10 jucători din Liga 1
Dennis Man – 6.5 milioane de euro (+1.5 milioane)
Florinel Coman – 5.5 milioane de euro
Alexandru Cicâldău – 5.5 milioane de euro (+ 0.5)
Florin Tănase – 3 milioane de euro (+ 0.8)
Andrei Burcă – 2.3 milioane de euro (+ 0.5)
Cristi Manea – 2.2 milioane de euro (- 0.5)
Constantin Budescu – 2 milioane de euro (- 0.4)
Elvir Koljic – 2 milioane de euro (+ 0.2)
Nicușor Bancu – 2 milioane de euro
Darius Olaru – 2 milioane de euro (+ 0.4)  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.