bursaLuna martie oferă arădencelor posibilităţi de reorientare profesională. Cu o zi înainte de Ziua Femeii, acestea sunt aşteptate la Bursa Muncii, organizată de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM). De asemenea, în această perioadă, la AJOFM au fost anunţate aproape 600 de oferte de angajare, între care 541, valabile pentru municipiu.

Un număr mare de locuri de muncă disponibile, în mai multe domenii au anunţat angajatorii arădeni la AJOFM. Posturile pentru care se fac cele mai multe angajări sunt: confecţioner-asamblator, montator subansamble, muncitor necalificat, dulgher, fierar betonist, lăcătuş mecanic, tâmplar, zugrav, manipulant mărfuri şi şofer. Câteva oferte de serviciu sunt valabile şi pentru Ineu, Chişineu-Criş şi Sebiş.

Cât priveşte Bursa Muncii pentru femei, ce se va desfăşura vineri, pe 7 martie, aceasta va avea loc într-o nouă locaţie. Dacă până acum, bursele de angajare se organizau la sala Bingo, în Piața Gării, de luna aceasta, bursele vor fi găzduite de unul dintre mall-urile arădene. Bursa Muncii pentru femei va avea loc la Galleria Mall Arad, din calea Aurel Vlaicu, la etajul 1, cu începere de la orele 9:00.

Lista cu ofertele de angajare este disponibilă aici.

Recomandările redacției