15 ofițeri ai Academiei de Poliție, repartizați la Serviciul Imigrări din Arad și alte județe

0
444

Fiecare absolvent al unei faculăți este o mare bucurie, mai ales dacă este absolvent al Academiei de Poliție.

Luni, 27 iulie, la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări, 15 absolvenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, specializarea Imigrări, au depus jurământul și au obținut primul grad profesional.

Ceremonia s-a desfășurat în prezența conducerii celor două instituții. Cu această ocazie, ofițerii au fost și repartizați, în funție de nevoia de personal existentă la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrăriși de opțiunile acestora. Bineînțeles, absolvenții cu cele mai mari medii au beneficiat de proritate.

Noii ofițeri de imigrări au ieșit pe porțile academiei cu forțe proaspete, cu multă ambiție, entuziasm și nerăbdare de a pune în aplicare cunoștințele acumulate în anii de studiu. Astfel, aceștia își vor desfășura activitatea în structurile centrale și teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări, fiind repartizați la Direcția Migrație, Direcția Management Strategic, Direcția pentru Imigrări a Municipiului București, Centrele Regionale de Proceduri și Cazare a Solicitanţilor de Azil din București, Galați, Giurgiu și Timișoara și Serviciile pentru Imigrări ale județelor Arad, Ilfov și Iași.

Fiind începători, noii ofițeri se vor afla sub îndrumarea unor ofițeri cu experiență timp de un an, care îi vor iniţia în domeniul de activitate al instituției, respectiv implementarea politicilor României în domeniile migrației, azilului, integrării străinilor și a legislației relevante în aceste domenii.

Le-a fost asigurat întregul sprijin din partea echipei manageriale a Inspectoratului General pentru Imigrări, în exercitarea misiunilor încredințate.

Proaspăt absolvenții sunt conștienți de faptul că, slujba aleasă de către ei este una captivantă, plină de provocări și pericole, dar sunt siguri că le va face plăcere.

Heniretta Balaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.