17 mai, ultima zi de primire a Cererilor unice de plată

0
158

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește tuturor beneficiarilor că data de 17 mai 2021, reprezintă ultima zi de primire, fără penalități, a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2021.

La Centrul judetean APIA Arad si la centrele locale arondate au fost depuse un numar de 18 137 cereri de plata, 86,79 % din totalul estimat, pentru o suprafata totala de 251 467,61 ha.

„Rugam fermierii sa manifeste rol activ in procesul depunerii cererilor unice de plata in sensul in care sa se prezinte la sediile primariilor in raza carora au inregistrate suprafetele de teren pentru a solicita primariilor eliberarea adeverintelor si comunicarea acestora, prin mijloace electronice, institutiei noastre. In lipsa adeverintelor eliberate de primarii cererile de plata fiind neeligibile.

Totodata, avand in vedere situatiile de exceptie ce necesita prezenta fermierilor la sediul APIA Arad sau la centrele locale arondate, rugam fermierii sa se conformeze solicitarilor telefonice ale angajatilor APIA in vederea solutionarii problemelor ivite in cursul depunerii cererilor unice de plata”, au transmis reprezentanții APIA Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.