„1919 – Misiune regală”, pe scena Teatrului de Vară

0
205

La Teatrul de Vară se va juca, miercuri, 11 august, de la ora 20.00, spectacolul „1919 – Misiune regală”, de și cu Liana Ceterchi.

„«1919 – Misiune regală» dezvăluie activitatea diplomatică a Reginei Maria la Conferința de pace de la Paris și în turneul ei din Anglia. Așa cum în timpul Marelui Război, Regina Maria și-a dus bătăliile cu săracia, tifosul exantematic, cu foametea și cu inerția unor miniștri, pentru a ține cât mai departe «dezastrul final în ciuda crescândului nenoroc», tot așa la Paris, ajunsă neoficial, își pune în mișcare toată energia și «popularitatea imensă pe care și-o câștigase în timpul războiului», pentru a pleda cauza României, pentru respectarea promisiunilor făcute României, atunci când a intrat în război, de partea Antantei, în 1916”, se arată în sinopsisul spectacolului.

Biletele, în valoare de numai 5 lei, pot fi achiziționate de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu, nr. 16), în fiecare luni și marți, între orele 09.00 – 16.00, și miercuri, între orele 09.00 – 16.00 și 18.00 – 20.00, pentru spectacolul din săptămâna respectivă.

La spectacole de la Teatrul de Vară pot participa persoanele vaccinate anti-covid, cu test RT-PCR negativ (max. 72 ore), test antigen rapid (max. 24 ore) și persoanele trecute prin boală (max. 180 zile).

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita a 200 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.