20 de prezențe pe podium pentru luptătorii de sambo arădeni la „naționalele” de juniori și cadeți

0
441

Delegația Aradului a fost cea mai premiată la campionatele naționale de sambo rezervate juniorilor și cadeților, de la București. Duminică, sportivii pregătiți de Adrian Rău (Victoria Nădlac), Dorin Drimbe (CSM Arad), Carol Szabo (Podgoria Ghioroc) și coordonați de Arpad Nagy au luptat excelent în Sala Mircea Eliade și au urcat de 20 de ori pe podiumul de premiere, prin:
Juniori (2005-2007): Carolina Szabo – locul I; Anamaria Corleciuc, Cătălin Matei, Alexandru Lăcătușu, Ștefan Tudor – locul II; Ciprian Pușa, Bogdan Onețiu, Gabriel Herțeg, David Filimon – locul III
Cadeți (2002-2005): Sofian Popa, Raul Hanciuța, Timeea Hegy – locul 1; Ciprian Corleciuc, Raul Lakatos, Gabriel Kalmar, Adrian Boncea – locul II, David Turc, Denis Lupu, Kristian Balog, Dominik Albert – locul III
Rezultatele sunt foarte bune, în condițiile în care doar opt dintre sportivii deplasați în Capitală nu au ajuns la medalii. „Sportivii și-au făcut în general bine treaba, am demonstrat încă odată că avem o școală de sambo de top în Arad. Facem tot posibilul să venim și cu medalii de la mondialele din Georgia”, a punctat Arpad Nagy.
Într-adevăr, peste două săptămâni, la Tbilisi, au loc campionatele mondiale de juniori și tineret, acolo unde speranțele de podium ale Aradului se leagă de David Nagy, Roxana Iosub și Carla Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.