21 de noi polițiști și-au început activitatea în cadrul IPJ Arad

0
293

În data de 1 iulie, 21 de noi polițiști au intrat în rândul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Ei au promovat etapele de selecție și concursul organizat în luna mai pentru încadrarea din sursă externă sau reîncadrarea ca polițist.

Cei 21 de agenți de poliție nou încadrați au fost întâmpinați de conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad, care i-a asigurat de întregul sprijin pentru integrarea la noul loc de muncă. Noii polițiști își vor desfășura activitatea în mediul rural, la posturile și secțiile de poliție pentru care au optat.

În următoarele 6 luni, noii agenți de poliție se vor afla într-o perioadă de probă, fiind repartizați în responsabilitatea și îndrumarea unui tutore.

„La data de 11 iulie, cei 21 de polițiști vor depune jurământul. Începând cu data de 25 iulie, noii polițiști vor participa la cursul de inițiere în carieră în cadrul căruia vor aprofunda cunoștințele necesare meseriei și își vor dezvolta spectrul profesional. La finalizarea cursului de inițiere, polițiștii vor susține un examen pentru definitivare în profesie. După parcurgerea etapelor de instruire și promovarea testelor de evaluare, polițiștii se vor putea întoarce la secțiile și posturile de poliție, vor primi în dotare armament și vor fi în slujba comunității pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, inspector Lorena Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.