22 de ani de la moartea Prințesei Diana: cei care au iubit-o au făcut un gest emoționant

0
408

S-au împlinit 22 de ani de la moartea Prințesei Diana. Ca de fiecare dată, admiratorii Familiei Regale din Marea Britanie au adus la Palatul Kensington zeci de fotografii, în memoria „Prințesei Inimilor”. Nu au lipsit florile și candelele, și ele în număr uriaș. De altfel, imaginile cu Lady Di au fost amplasate pe porțile fostei reședințe a Prințesei de Wales, tocmai pentru ca lumea să nu uite de tragicul accident.

În semn de respect, fanii Casei Regale a Marii Britanii au început să aducă încă de vineri imagini în care cea supranumită „Prințesa Inimilor” apare alături de cei doi fii ai ei, Prințul William și Prințul Harry. Mai mult de atât, oamenii au adus și un banner uriaș cu mesajul: „Misiunea ei este continuată de fiii ei iubiți, Prințul William și Prințul Harry”. Pe o altă pancartă, fanii au scris: „Diana, Prințesa de Wales, mereu în inimile noastre”.

Nu este o noutate ceea ce se întâmplă. În fiecare an, fanii Casei Regale britanice amplasează astfel de imagini cu ocazia zilei de naștere a Prințesei Diana, dar și pe 31 august, când este comemorată trecerea în neființă a celei căreia i s-a spus „Prințesa Inimilor”. Omagiul Prințesei de Wales va fi observat și de Ducele și Ducesa de Cambridge, dar și de copiii lor, George, Charlotte și Louis, care locuiesc în Palatul Kensington.

Cea mai neagră zi din viața lor, 31 august, nu îi găsește nici în acest an mai liniștiți pe Prințul William și Prințul Harry. Aceștia nu au dezvăluit cum vor comemora 22 de ani de la trecerea în neființă a mamei lor. Cu toate acestea, un specialist în Casa Regală susține că fiii Prințesei Diana vor fi împreună în această zi tristă la Palatul Kensington. Tot acesta a precizat că în fiecare an, cei doi obișnuiesc să revadă fotografii vechi și să-și aducă aminte despre cele mai fericite momente alături de mama lor.

Vă readucem aminte că pe 31 august 1997, Prințesa Diana a murit împreună cu iubitul ei Dodi Fayed într-un accident înfiorător în Paris. Singurul supraviețuitor a fost Trevor Rees, bodyguardul familiei Al-Fayed. În ciuda norocului de atunci, viața sa a luat o turnură dramatică, după accident: a divorțat, a avut probleme cu drogurile și numele lui a fost implicat în tot felul de teorii ale conspirației, referitoare la accident.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.