După ce a învins la Mioveni și a luat un punct de la Târgoviște, UTA caută să-și ia revanșa la Baia Mare, un alt teren de pe care a plecat învinsă în sezonul regulat. A fost 2-0 pentru moroșeni, prin reușitele semnate de Balaure și Pop.
Bogdan Burlă are un motiv în plus să-și aducă aportul la un rezultat bun și asta pentru că a evoluat modest în urmă aproape două luni, după ce l-a înlocuit pe Copil în partida din „Dealul Florilor”.  „Cred că am intrat neîncălzit suficient la Baia Mare, dar eram și supărat că nu jucasem titular. Poate că nici nu m-am pregătit destul de bine în iarnă, mai ales că nu am evoluat în amicale de la început și asta pentru că eram suspendat pentru primul meci al anului. Apoi, am fost titular la Reşiţa, dar nici acolo nu am jucat cum mi-aş fi dorit. Am crescut de la meci la meci, iar la Târgovişte am marcat un gol foarte important. Așadar, sunt conștient că am rămas dator la Baia Mare, dar va fi un altfel de meci pentru toți colegii mei față de cel din campionat”, a precizat tânărul fundaș stânga la conferința de presă de azi.
Burlă a luat asupra sa și o parte din vina accidentării lui Alin Gligor, din finalul meciului cu Gaz Metan Mediaș. „Ca și data trecută adică în vară, datorită unei plecări ale mele în adâncime a avut acea problemă musculară. Îmi pare că s-a întâmplat din nou, Alin e un jucător important pentru noi, pe care-l cunosc de mai mult, dar cu care, din păcate, nu am avut plăcerea de a juca decât anul acesta la UTA”, a adăugat utistul.

Recomandările redacției