Lacul din Moneasa, plin de peşti morţi

Un bărbat aflat în staţiunea Moneasa, a postat pe Facebook imagini video cu lacul din Moneasa, acoperit de peşti morţi. Zeci de mii de peşti plutesc pe lac, imagini deloc plăcute pentru turişti. Cel mai probabil, s-a ajuns la acest dezastru din cauza schimbărilor bruşte de temperatură. Filmarea video poate fi accesată pe pagina de Facebook a lui Răzvan Harpan.

 

Fără permis și cu alcoolemie record, a condus un moped neînregistrat

Polițiștii postului de poliție Covăsânț au depistat ieri în trafic, un bărbat care a săvârșit mai multe infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii postului de poliție Covăsânț au depistat ieri în trafic, pe raza aceleiași localități, un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat, iar în urma verificării în bazele de date s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere. Procedând la testarea celui în cauză cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele mopedistului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice sub influența alcoolului a unui vehicul neînregistrat și fără a deține permis de conducere.

               

Tigarete netimbrate, indisponibilizate de polițiști

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat ieri, doi bărbați care comercializau țigarete netimbrate. În urma unei acțiuni desfășurate pe linia prevenirii și combaterii fraudelor în domeniul produselor accizate, polițiștii au depistat într-o piață din municipiu, un bărbat de 36 de ani, în timp ce oferea spre comercializare  260 de fire țigarete netimbrate și fără marcaj fiscal corespunzător.  Într-o altă piață, a fost depistat un alt bărbat, de 38 de ani, în timp ce oferea spre comercializare 220 fire țigarete netimbrate, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Recomandările redacției