28 aprilie – „Ziua internaţională a victimelor accidentelor de muncă

0
413

Este cunoscut faptul că printre obiectivele Organizaţiei Internaţionale a Muncii se numără la loc de frunte şi prevenirea accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale.
În acest sens, anual la data de 28 aprilie Organizaţia Internaţională a Muncii marchează „ Ziua internaţională a victimelor accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale”.
În România, Inspecţia Muncii organizează la nivelul întregii ţări prin intermediul inspectoratelor teritoriale de muncă, o serie de întruniri pe teme privind asigurarea unui mediu de muncă sănătos şi sigur, în vederea prevenirii accidentelor de muncă şi îmbolnăvirilor profesionale.
Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad marchează această zi organizând, vineri 25 aprilie 2014, la ora 10,00, la sediul Direcţiei Silvice Arad, din strada Episcopiei, nr. 48 un simpozion pe această temă, la care sunt invitaţi angajatorii, lucrătorii, partenerii sociali, atât din municipiu cât şi din judeţ, cât şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Arad, Direcţiei de Sănătate Publică Arad şi Casei de Pensii Arad.

Inspector şef,
Valentin Vanci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.