30 de tineri inimoși, sprijiniți de un sponsor generos, au realizat modernizarea Grădiniței din Țela

0
589

O acțiune cu totul deosebită s-a derulat recent la Bata, mai precis în satul aparținător Țela. Despre ce este vorba ne spune chiar primul edil al comunei Bata, Ion Micurescu.
„În spirit de solidaritate cu locuitorii comunei Bata – mai precis cu o parte din ei, cea a micilor grădinari, respectiv cei din satul Țela  – un grup de 30 de tineri din cadrul companiei ASCENDIS TIMI­ȘOARA au participat sâmbătă, 18 iunie la… lucrări de modernizare, cosmetizare, înfrumuse­țare a Grădinitei cu program normal din satul ȚELA. Lucrările au constat în: montarea de lambriuri pe holurile localului Grădiniței, montarea de faianță în zonele necesare, montatul mochetei pe  pardoseală, vopsit dulgheria dar și zugrăvit pereții cu vopsea lavabilă, inclusiv vopsitul gardului împrejmuitor.
Aceeași tineri au contribuit de asemenea și la dotarea Grădiniței din Țela cu mobilier dar și cu jucării specifice micilor grădinari.
Materialele și toate accesoriile au fost sponsorizate de societatea comercială FRONTIEL SILICON, iar toată acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea domnului IONEL DINU“ a povestit primarul Ion Micurescu.
Ar mai fi de spus că inaugurarea localului în noua sa față s-a făcut duminica trecută, în prezența primarului ION MICURESCU, a directorului Școlii Gimnaziale Bata, CEZAR MATEIAȘ, a doamnelor educatoare, a copiilor și a părinților acestora.
„Surpriza a fost mare pentru noi toți – vizavi de modul în care s-a înfrumusețat sala centrală a grădiniței – dar mai ales pentru copiii care o frecventează, încât, deși au intrat în vacanță, au ajuns să fie nerăbdători să… înceapă din nou programul la grădiniță, pentru a se bucura de noul confort și de noile dotări“  a mai precizat în final edilul bătan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.