Totul pentru exercitarea dreptului la vot: în weekend, arădenii găsesc deschis la Evidența Persoanelor, pentru acte de identitate

0
818

A început numărătoarea inversă până la Referdumul pentru modificarea Constituției, astfel că, Evidența Persoanelor și-a anunțat programul prelungit. Astfel, arădenii care au probleme cu actele de identitate se pot adresa Direcției de Evidență a Persoanelor în zilele de 6 și 7 octombrie, adică sâmbătă și duminică, întrucât sunt deschise între orele 7.00 și 21.00. Practic, reprezentanții instituției vin în sprijinul persoanelor a căror documente nu sunt în ordine, pentru a facilita exercitarea dreptului la vot. În toată țara au fost luate astfel de măsuri, vizavi de programul instituțiilor.

„În scopul asigurării condiţiilor optime a referendumului pentru modificarea Constituției ce va avea loc în zilele de 6 și 7 octombrie 2018, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad şi cele 18 Servicii locale de evidenţă a persoanelor de pe raza judeţului, respectiv, mun. Arad, orașele Chișineu-Criș, Curtici, Ineu, Lipova, Nădlac, Pecica, Pîncota, Sântana, Sebiș, comunele Beliu, Gurahonț, Săvîrșin, Socodor, Tîrnova, Vinga, Vîrfurile, Vladimirescu şi-au adaptat programul de lucru cu publicul astfel încât, să se asigure deservirea cât mai promptă în activitatea de eliberare a actelor de identitate“, au anunțat reprezentanții Direcției pentru Evidența Persoanelor Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.