Părinții Alexandrei au acceptat să publice înregistrările dintre fata lor și 112.

Cel care a publicat transcrierile înregistrărilor dialogului dintre Alexandra Măceșanu și operatorul 112 este Alexandru Cumpănașu, care a scris următoarele pe pagina lui de Facebook: „Dragi oameni care ati fost langa noi in ultimele zile pun aici stenogramele realizate de noi ale discutiilor avute de Alexandra cu nemernicii de la 112 A fost o decizie ffff grea care a apartinut exclusiv tatalui si mamei Alexandrei, cei care i-au dat viata acestui copi. A fost foarte foarte grea aceasta decizie pt o familie atat de discreta si normala.

SINGURUL motiv pt care familia hotaraste sa le faca publice este pentru a vedea intreaga tara putregaiul unui sistem criminal si curajul acestui copil incredibil. Vrem prin punerea lor aici doar DREPTATE si sa fie pedepsiti vinovatii iar pentru viitor niciun ticalos din statul roman sa nu mai UCIDA!

Va rog in numele parintilor sa trateze toata lumea aceste conversatii cu decenta si respect. Tatal si mama Alexandrei INTERZIC oricarei persoane sau mass media sa difuzeze vocea Alexandrei!!!!

Ulterior, Alexandru Cumpănașu a revenit cu alt mesaj pe Facebook: „Pentru a demonstra cat de criminal este statul roman parintii Alexandrei au fost de acord cu difuzarea inregistrarilor audio autorizate. Desi acest lucru este extrem de dureros pt parinti si apropiati”.

Aici puteți asculta video: 

Video

Video2

Recomandările redacției