3,5 milioane de lei reîntorși în excedentul bugetar al Consiliului Judeţean

0
127

Excedentul bugetar al Consiliului Județean a fost reîntregit cu suma de 3.500.000 lei, bani care au fost temporar alocați Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad pentru asigurarea salariilor. Odată cu alocarea de către Guvern a sumelor necesare drepturilor salariale cuvenite DGASPC Arad, această sumă a revenit în excedentul bugetar al Consiliului Județean.
„Luna trecută, am alocat din excedentul bugetar 3,5 milioane de lei, pentru a asigura acordarea drepturilor salariale ale personalului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, până când vom primi acești bani de la Bugetul de Stat. În această lună, Guvernul a alocat sumele necesare salariilor, astfel încât acești bani revin în excedentul bugetar al Consiliului, urmând să fie utilizați pentru alte investiții”, a declarant Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.
De asemenea, din excedentul bugetar au fost alocați 30.000 lei, pentru achiziționarea de licențe antivirus pentru 300 de utilizatori, care să asigure o protecție mai ridicată și o urmărire eficientă a incidentelor informatice.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.