Gunoaiele ce încă se găsesc pe toate străzile și prin toate locurile din oraș sunt o problemă veșnică pentru arădeni. Așadar, după multe discuții, certuri și cetățeni furioși, unii dintre ei s-au hotărât să ia atitudine într-un sens bun. 

Oamenii au reușit să se automobilizeze și să facă lucrurile așa cum trebuie, aruncând fiecare gunoi în parte în locul specific în funcție de tomberon. Mai mulți au reușit să aibă pungi diferite, să selecteze tot gunoiul și să se bucure că încet poate se va învăța toată lumea să facă același lucru.

Mândrii de ei, arădenii au avut surpriza neplăcută de a observa cum toată această reciclare are loc doar până în clipa în care vine mașina ce strânge tot gunoiul. Stând pe fereastra de la balcon fix în clipa în care gunoiul urma să fie ridicat, o arădeană a avut neplăcuta surpriză de a vedea cum tot gunoiul ajunge fix în aceeași mașină, reciclarea ținând doar până în acel moment. 

Așadar, chiar dacă unii încearcă să facă lucrurile exact așa cum ar trebui făcute, totul se sfârșește la jumătatea drumului.

Recomandările redacției