36 de arădeni diagnosticați cu covid-19, răpuși de boală

0
333

Aradul se menține pe loc fruntaș într-un top al numărului îmbolnăvirilor, dar și într-un clasament al deceselor între bolnavii diagnosticați cu coronavirus. 

Până în prezent la Arad au murit 36 de persoane testate pozitiv pentru coronavirus, înregistrându-se chiar un număr mai mare decât în București (32). În județul Suceava, s-au înregistrat 83 de decese iar în Hunedoara, 42. 

Aradul se află pe locul 5 în țară la numărul persoanelor infectate cu covid-19, care până în prezent sunt 339, după Suceava (1910), București (866), Neamț (348) și Timiș (341). 

De menționat este faptul că până în prezent, la Arad au fost declarați vindecați și externați din spitale 47 de pacienți. 

Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 7.707 de cazuri de persoane infectate cu virusul covid – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.357 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă ieri, de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 491 noi cazuri de îmbolnăvire.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.