Numărul deceselor în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 46 – Update

0
257

 

Potrivit Digi 24, încă o persoană a murit în această dimineață. Cea de-a 35-a victimă era internată la Spitalul Universitar. Este vorba despre un bărbat. La Spitalul Universitar mai sunt opt pacienți internați în stare critică. De altfel, aici au fost aduse cele mai grave cazuri.

„Doi bărbați decedați. Erau în stare critică. Au murit din cauza arsurilor, a suprafeței arsurilor, a arsurilor de căi aeriene”, a precizat Adrian Stănculea, purtător de cuvânt Spitalul de Arsuri.

Acesta a adăugat că cei doi bărbați avea arsuri pe 70 și 50 la sută din suprafața corpului.

„Mai sunt opt pacienți în stare critică, mai sunt încă doi bolnavi în stare gravă”, a mai spus medicul.

Adrian Stănculea a menționat că unul dintre pacienții în stare gravă a fost transportat pentru tratament în Belgia. În continuare, prognosticul este „foarte foarte rezervat la cei în stare critică”.

„La cei care au decedat au apărut aceste complicații (renale – n.r.)”, a răspuns purtătorul de cuvânt.

Ora 12,00

Încă o persoană rănită în incendiul din Colectiv și-a pierdut astăzi viața, de această dată de la Spitalul Floreasca. Victima era internată în stare critică. Alte două persoane dintre cele transportate în Olanda au murit: un român și un italian.

Mai rămâne internate în spital 107 persoane, dintre acestea 48 în stare gravă și 4 în stare critică.

Conform celor de la Mediafax, un alt bărbat rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, la Spitalul de Arşi, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 39, dintre care şapte au decedat sâmbătă, cinci în spitale din Capitală şi doi în Olanda, unde au fost transferaţi.

Ora 21,00

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la Clubul Colectiv a ajuns la 41, după ce sâmbătă seară au murit o femeie care era internată la Spitalul ”Floreasca” din Capitală şi un bărbat internat la Spitalul ”Bagdasar”.

Ora 10,00

Potrivit Digi 24, în această dimineată, două persoane care erau internate în stare foarte gravă au decedat la Spitalul Floreasca. La o săptămână de la tragedia din clubul Colectiv, curg veşti triste de la spitalele din Bucureşti. Ieri, numărul celor care au pierdut lupta cu moartea a crescut aproape de la oră la oră.

Ora 19,00

Încă o persoană şi-a pierdut viaţa în urma tragediei din urmă cu o săptămână din Clubul Colectiv. Potrivit Digi24, bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a făcut stop cardio-respirator în avionul care îl ducea la o clinică elveţiană. S-a încercat, timp de 70 de minute, resuscitarea lui, dar a fost zadarnic.

ora 10,30

Bilanţul este agravant, în această dimineaţă a mai murit o persoană, potrivit Mediafax, este vorba despre tânăra jurnalistă Teodora Maftei care s-a stins la clinica din Israel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.