Reprezentativa Under 21 a României antrenată de Mirel Rădoi a avut o lună octombrie perfectă: 6 puncte acumulate, 6 goluri marcate, niciunul primit. Și lupta pentru EURO 2021 continuă!
După victoria cu Ucraina de la Ploiești, scor 3-0, pe 10 octombrie, „tricolorii” antrenați de Mirel Rădoi au învins cu același scor și reprezentativa Irlandei de Nord, într-un meci disputat la Voluntari, în fața a 4.064 de spectatori.
Toți cei trei fotbaliști crescuți de Atletico, arădenii Adi Petre (Esbjerg) și Dennis Man (FCSB) și petroșăneanul Răzvan Oaidă (FSCB), au fost titulari și implicați în fazele cheie ale partidei din această seară. Man a scos cartonașul roșu al portarului-căpitan al „alb-verzilor” după 34 de minute de joc, pentru ca descătușarea să vină după pauză.
În minutul 48, Pașcanu a ajuns să centreze pentru Chindriș, acesta a trimis în fața porții, de unde Petre a fost blocat, însă pe fază s-a aflat însă Băluță, care a trimis în plasă cu ajutorul barei.
S-a făcut 2-0 în minutul 59, când mingea centrată pe jos de Man și peste care a sărit Oaidă a ajuns la Mihăilă, care a înscris cu un șut puternic. Și 3-0, în minutul 67, pasă Petre pentru Ciobanu, șut în plasa laterală, la colțul lung.
Ultimul fluier nu i-a mai prins pe Man și Petre pe gazon, dar soarta confruntării era deja pecetluită. După trei etape jucate în grupa
a VIII-a, tricolorii U21 au 6 puncte acumulate!
Man s-a ales cu o fractură de maxilar
La finalul partidei, Man a acuzat o stare de amețeală, din senin, și a fost transportat la urgențe. Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, Dennis Man a suferit o fractură de maxilar. Ca urmare, fotba­listul de 21 de a„Este o mare pierdere pentru noi, deși suntem mândri că Denis și-a sacrificat sănătatea pentru victoria României. Le cerem deseori fotbaliștilor ‘să pună capul’ în contre. Asta a făcut Denis și are respectul nostru, chiar dacă avem de suferit. Cel mai probabil, Dennis va lipsi în jur de o lună”, a spus Narcis Răducan pentru Digi Sport.
ni va absenta de pe teren până la mijlocul lunii noiembrie. Dennis Man revenise recent pe gazon după ce trecuse peste o
ruptură fibrilară suferită la finalul lunii iulie, în FCSB – Botoșani.

 

Recomandările redacției