400 de locuri scoase la concurs în instituțiile de învățământ ale Jandarmeriei Române

0
271

În perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere pentru tinerii care doresc să se alăture echipei Jandarmeriei.

Arădenii care doresc să devină jandarmi pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, fiind disponibile, în total, 400 de locuri.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 15 februarie – 28 februarie, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la admitere se găsesc pe următoarele site-uri: Ministerul Afacerilor Interne –  https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/, Școala Militară de Subofițeri „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani –  http://www.scoaladragasani.ro/ și Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș” Fălticeni – https://www.jandarmeriafalticeni.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.