437 de secții de votare în județul Arad pentru europarlamentare și referendum

0
633

Alegerile pentru membrii Parlamentului European și referendumul național convocat de Președintele României vor avea loc simultan, în data de 26 mai. În județul Arad au fost amenajate 437 de secții de votare, dintre care 115 au fost amenajate în municipiu.

Arădenii vor primi trei buletine de vot, fiecare dintre aceste buletine urmând a fi introdus într-una dintre cele trei urne care vor fi amplasate în fiecare secție.

Pe unul dintre buletine, arădenii vor ștampila partidul pe ai cărui candidați îi doresc în Parlamentul European. Celelalte două buletine sunt pentru referendum, primul cuprinzând întrebarea „Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?”, iar cel de-al doilea întrebarea „Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a Ordonanţelor de Urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca direct Ordonanţele la Curtea Constituţională?”.

Cititorii mai trebuie să știe că introducerea unui buletin de vot în altă urnă decât cea destinată lui nu atrage nulitatea acesteia.

Puteți consulta lista cu secțiile de votare AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.