66.623 de persoane s-au înscris pe listele de așteptare ale celor 56 de centre MApN

0
194

Un număr de 66.623 de persoane s-au înscris, până miercuri, la ora 18,00, pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre de vaccinare ale Ministerului Apărării Naţionale, disponibile în platforma de programare dezvoltată de STS.

„Până astăzi, la ora 18,00, 66.623 de persoane s-au înscris pe listele de aşteptare ale celor 56 de centre de vaccinare ale MApN disponibile în platforma de programare dezvoltată de STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale”, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a platformei RoVaccinare.

Începând de luni, toţi cetăţenii care doresc să se vaccineze în cele 56 de centre din reţeaua Armatei României pot să se înscrie pe listele de aşteptare aferente acestor centre, precizează sursa citată.

„Centrul de vaccinare MApN cu cele mai multe persoane înscrise pe lista de aşteptare este în Bucureşti, la Comandamentul Brigăzii 1 Mecanizată, fiind în aşteptare 4.636 de persoane. 287 de medici, 428 de asistenţi şi 252 se registratori, însumând 966 de persoane, îşi desfăşoară activitatea în centrele de vaccinare din Ministerul Apărării Naţionale”, arată sursa citată.

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.