80 de elevi din Chişineu-Criş au fost în vizită la Maschio-Gaspardo

0
568

O acțiune menită să-i ajute pe elevii din Chișineu-Criș să cunoască oportunitățile orașului lor s-a desfășurat cu succes, recent. Astfel, elevii de la Liceul Teoretic „Mihai Veliciu“ au făcut o vizită la una din cele mai importante unități industriale din oraș. Iată ce ne-a relatat Lucian Birta, reprezentant al administrației, despre derularea acestei frumoase inițiative.

„Faptul că Primăria Oraşului Chișineu-Criș derulează foarte multe proiecte nu mai repre­zintă o surpriză pentru nimeni. În acest sens administrația publică locală, în colaborare cu Liceul Teoretic «Mihai Veliciu» au organizat o vizită la producătorul mondial de utilaje agricole SC Maschio-Gaspardo România SRL din oraș a unui număr de 80 de elevi din clasele a XII-a, însoțiți de profesori îndrumători.“
Însoțindu-i pe tinerii vizitatori, primarul orașului Chișineu-Criș, economistul Gheorghe Burdan a făcut unele precizări vizavi de actuala vizită dar și despre cele ce vor urma. „Aceasta este prima acțiune de acest fel – dintr-o serie de multe astfel de inițiative ce se vor desfășura în perioada următoare. Prin derularea acestora încercăm să-i familiarizăm pe tineri – și credem că încercările noastre vor avea succes – cu un mediu de lucru în care și-ar putea și ei desfășura activitatea în viitor.
Vrem să-i informăm, de asemenea și de aspectul că aici, la ei acasă, au toate condițiile de a lucra într-un mediu tehnic modern și de viitor”, a subliniat în final primarul orașului Chișineu-Cris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.