Un bărbat care nu avea unde să arunce deșeurile care i-au rămas după ce a trecut printr-o demolare, a găsit cea mai bună soluție pe care a văzut-o, ca să scape de ele.

Astfel, arădeanul în vârstă de 31 de ani a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că ideea lui nu a fost pe placul polițiștilor locali care l-au prins. Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii, când polițiștii locali cu atribuții de ordine publică l-au surprins descărcând pe domeniul public, în apropierea mănăstirii Gai, deșeuri rezultate din demolări, dintr-o camionetă marca Iveco.

În încercarea sa de a se sustrage rigorilor legii, P.D. a pretins că este proprietar al terenului pe care se debarasase de materialele de construcții. Desigur, pentru că aceste lucruri nu sunt imposibil de verificat, minciuna nu a ținut prea mult și nici nu a fost una pe care să o creadă polițiștii.

Așadar, bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea legilor privind regimul deșeurilor, după ce proprietarul real a fost identificat și invitat la sediul DGPLA pentru a prezenta documentele doveditoare în acest sens. Ulterior, deșeurile au fost îndepărtate de către proprietar.

Recomandările redacției