A aruncat deșeuri lângă mănăstirea din Gai și a pretins că este proprietatea lui

0
345

Un bărbat care nu avea unde să arunce deșeurile care i-au rămas după ce a trecut printr-o demolare, a găsit cea mai bună soluție pe care a văzut-o, ca să scape de ele.

Astfel, arădeanul în vârstă de 31 de ani a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că ideea lui nu a fost pe placul polițiștilor locali care l-au prins. Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii, când polițiștii locali cu atribuții de ordine publică l-au surprins descărcând pe domeniul public, în apropierea mănăstirii Gai, deșeuri rezultate din demolări, dintr-o camionetă marca Iveco.

În încercarea sa de a se sustrage rigorilor legii, P.D. a pretins că este proprietar al terenului pe care se debarasase de materialele de construcții. Desigur, pentru că aceste lucruri nu sunt imposibil de verificat, minciuna nu a ținut prea mult și nici nu a fost una pe care să o creadă polițiștii.

Așadar, bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea legilor privind regimul deșeurilor, după ce proprietarul real a fost identificat și invitat la sediul DGPLA pentru a prezenta documentele doveditoare în acest sens. Ulterior, deșeurile au fost îndepărtate de către proprietar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.