A „atacat” păcănelele cu toporul

0
496
Duminică, în jurul orei 14.30, jandarmii din orașul Pecica au fost sesizați, de către un angajat al unei societăți comerciale din localitate, dspre faptul că un barbat a distrus cu un topor un aparat destinat jocurilor de noroc. 
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica, a ajuns de urgență la adresa indicată unde, l-a depistat pe bărbatul reclamat. Acesta avea încă toporul în mână și era sprijinit de peretele societății comerciale.
În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că, bărbatul de 32 de ani din Pecica, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a jucat la aparate unde a cheltuit 800 de lei, și dându-și seama că nu-și va mai recupera banii, a plecat acasă, iar după câteva minute s-a întors înarmat cu un topor și a început sa lovească aparatul la care a jucat și a pierdut suma de bani.
Pentru fapta sa, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.