A avut loc prima ediţie a acţiunii de ecologizare ,,Natură şi aventură pe Crişul Alb”

0
413

canotajLa iniţiativa consilierului judeţean Florin Tripa, secretar executiv PSD Arad, la finele săptămânii trecute a avut loc, la Ineu, acţiunea de ecologizare a malurilor râului Crişul Alb, sub genericul ,,Natură şi aventură pe Crişul Alb”, ediţia I. Evenimentul s-a derulat în colaborare cu clubul de caiac-canoe Ineu.
Iniţiativa consilierului judeţean social democrat  a urmărit ecologizarea celor două plaje din Ineu, pe malurile râului Crişul Alb şi impulsionarea mişcării sportive. La acţiunea de ecologizare au participat peste 50 de tineri iar la concursul de caiac-canoe au participat 6 concurenţi. Pe lângă  discursurile celor prezenţi, a oficialităţilor menţionate, a vorbit despre istoria şi importanţa Crişului Alb  istoricul şi ineuanul Răzvan Meszar. Participanţii au primit diplome şi cupe iar seara s-a încheiat superb cu o discotecă în aer liber, chiar pe malul Crişului Alb şi cu un foc de tabără.
,,Am dorit să atrag atenţia asupra importanţei ecologizării zonelor în care trăim. Concursul de caiac a fost un excelent prilej de mişcare şi sănătate. Am scos în evidenţă faptul că locurile pot fi atât de frumos promovate chiar şi fără foarte mulţi bani. Este necesară iniţiativa şi o mână de oameni inimoşi. Le mulţumesc tuturor participanţilor pentru implicare. De acum ne pregătim de ediţia a doua şi la caiac aşteptăm concurenţi şi din alte judeţe”, spunea consilierul judeţean Florin Tripa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.