A băut, apoi a reușit să facă și accident

0
352

Polițiștii rutieri cercetează tot mai mulți bărbați care obișnuiesc să consume băuturi alcoolice și după urcă la volan. Aceștia, de multe ori sunt prinși la scurt timp după ce au consumat alcool și ajung să fie cercetați penal pentru faptele sale. Ei conduc după ce au băut prea mult și uneori chiar reușesc să facă și câte un accident.
Într-o astfel de situație a fost și un bărbat din Ineu. El a fost prins de polițiștii din Ineu care au fost nevoiți să se prezinte la locul unui accident, mai exact un eveniment rutier care a avut loc în seara zilei de joi.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un eveniment rutier fără victime care a avut loc pe o stradă din localitate. La fața locului, aceștia și-au dat seama că este vorba despre un ineuan de 65 de ani care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism parcat.
Acesta a fost însă un caz fericit pentru că nu a fost un accident care să pună în pericol viața nimănui, dar foarte mulți sunt și cei care reușesc să provoace o nenorocire. 
A fost făcută și testarea cu aparatul alcooltest. Rezultatul final a relevat o alcoolemie de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat a conducătorului auto, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.