Chiar dacă nu a urcat la volan după ce a consumat alcool, un tânăr a crezut că îi poate face față unui moped chiar dacă este în stare de ebrietate. Acest lucru nu s-a întâmplat și, odată pornit la drum, el a oprit forțat direct într-un șanț. 

Evenimentul a avut loc sâmbătă seara, la data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 22.10, în momentul în care un tânăr de 28 de ani, din Felnac, a condus un moped pe o stradă din aceeași localitate. În dreptul unui imobil a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se într-un șanț.

Nu doar că a ajuns în șanț, dar în urma impactului, conducătorul mopedului a reușit să se și accidenteze, însă a fost vorba doar despre răni ușoare, spre norocul său.  Chiar dacă poate se aștepta să scape, polițiștii și-au făcut apariția la locul în care acesta a pierdut controlul mopedului. Verificările efectuate de aceștia au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înregistrat. Mai departe a fost testat ca să se asigure că acesta este în stare de ebrietate, semnalele fiind evidente. Așadar, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,88 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele tânărului a fost întocmit de altfel și dosar penal după toate cele întâmplate.

Recomandările redacției