A căzut invincibilitatea liderului: Crișul Chișineu-Criș – CSM Târgu Mureș 32-27

0
358

Creșterea în joc a handbalistelor de la Crișul Chișineu-Criș a fost confirmată de succesul contra liderului Seriei D. Până duminică, CSM Târgu Mureș era singura formație neînvinsă din cele patru serii ale Diviziei A, dar elevele lui Sebastian Tudor au avut grijă să distrugă „mitul”. La fel de adevărat este că formația transilvăneană a menajat câteva jucătoare importante, ca Târșoagă și Barabaș, însă „alb-albastrele” au meritul de a fi jucat un handbal frumos, în viteză, ce le-au mai adus trei puncte în clasament. Și, totuși, oaspetele au condus la pauză cu 16-14, dar Boldor et. comp. nu s-au descurajat și au fost extrem de eficiente. Mai mult, gazdele și-au răsplătit fanii și cu câteva faze spectaculoase, totul culminând cu „aeriana” lui Damian, după pasa pe semicerc a lui Petruse, la ultima fază a meciului. S-a terminat 32-27, iar Crișul a primit aplauze la scenă deschisă la despărțirea, până la toamnă, de proprii susținători.
Deplasarea de la Baia Mare încheie aventura handbalistelor de la Crișul în prezenta ediție de campionat, după care, din postura echipei clasate pe locul 2, se pregătește de turneul semifinal, de la Făgăraș. „Fiind ultimul meci al sezonului acasă, ne-am dorit mult această victorie, cu atât mai mult cu cât echipa din Târgu Mureș nu pierduse niciun meci până azi. Mergem cu încredere și la semifinală, poate că nu suntem mai bune decât celelalte echipe, dar o să jucăm cât de bine putem pentru a termina cu capul sus acel turneu. Astăzi suntem foarte fericite pentru jocul bun făcut, pentru maniera în care l-am încheiat cu acea aeriană, dar nu am făcut decât să punem în practică ceea ce facem la antrenamente”, a spus extrema Romina Petruse la finalul disputei cu târg-mureșencele.
Au jucat și au marcat pentru Crișul: Boldor 8, Klimek 7, Damian 6, Puț 4,Haidu 3, Petruse 2, Iuga 2, Nemoianu, Corha, Salata, Roman, Lucușa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.