Odată cu pandemia parcă au început să dispară și pădurile. Mulți curajosi profită cumva de toată situația în care ne aflăm și taie lemne fără să dea importantă legilor. Așa a fost prins un tânăr curajos care avea 30 de metri cubi de lemne într-un camion. Încărcat bine, acesta a plecat spre locul în care probabil trebuiau lăsate lemnele. Din nefericire pentru acesta, afacerea „a căzut” imediat ce au apărut polițiștii.
Mai exact, polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu cei ai orașului Nădlac au desfășurat o acțiune pentru prevenirea comerțului și transportului ilegal de material lemnos și în urma verificărilor, pe D.N. 7 a fost depistat un bărbat de 27 ani, din Arad. El a fost prins în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos, fără a deține documentele cerute de lege.
„Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 6.000 de lei, fiind indisponibilizați 30 de metri cubi de material lemos, în valoare de 5.700 de lei”, au declarat reprezentanții IPJ Arad. .

Recomandările redacției