A crezut că reușește să facă bani din ceea ce a furat, dar a fost prins din vina fratelui său

0
220

Furturi există și au existat mereu. Prin Arad se întâmplă se asemenea astfel de evenimente neplăcute, dar de cele mai multe ori hoții sunt prinși. Chiar dacă nu este vorba despre un furt de proporții mari, un tânăr a reușit să se facă remarcat după ce a furat roțile unei biciclete.
Acesta, în vârstă de 20 de ani din Arad, a sustras roțile unei biciclete legate in fața unui bloc, lucru făcut în cursul nopții trecute. Din nefericire pentru el, marele său furt a fost surprins de sistemul de supraveghere instalat pe imobil. Lucru fascinant a fost că acesta a reușit să plece cu roțile în mai puțin de două minute, semn că poate nu este chiar prima dată când a făcut una ca asta.
Astăzi, în jurul orei 13.00, în fața aceluiași bloc, persoana vătămată a observat un bărbat care avea exact aceeași bicicleta pe care hoțul a folosit-o cu o seară înainte, când a comis infracțiunea. Persoana vătămată a sesizat, telefonic, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad și un echipaj de jandarmerie a fost direcționat de urgență la adresa indicată.
„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că tânărul aflat, azi, în fața blocului respectiv, este de fapt fratele celui care a comis furtul.
Acesta a declarat jandarmilor că bicicleta îi aparține, însa nu este el cel care a comis fapta, precizând că, în seara precedentă, i-ar fi încredințat bicicleta unui frate de-al său. Jandarmii s-au deplasat la adresa celor doi frați, unde au descoperit că făptuitorul a valorificat roțile bicicletei unui vecin de-al său.
Luat la întrebări, vecinul a recunoscut ca a cumpărat ambele roți cu 50 de lei, iar făptuitorul și-a recunoscut întreaga activitate infracțională.
Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate și predat părţii vătămate, iar pe numele tânărului, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penala, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. În continuare polițiștii vor efectua cercetări în acest caz”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.