A crezut că trotuarul i se cuvine și poate parca liniștit pe el

0
275

Încercând să găsească un loc de parcare, un șofer a ajuns pur și simplu să sfideze oamenii legii. Lucrurile erau destul de evidente cum că acolo nu este posibil să fie un loc de parcare și totuși, poate pentru el a crezut că se face o mare excepție.

Pe centrul orașului, în mijlocul trotuarului, șoferul a ales să se parcheze fără să îi pese de ceilalți. Nu a fost curios nici de pietoni, nici de polițiștii care patrulează și care sunt la fiecare intersecție și încearcă să fluidizeze traficul. Crezând că poate scăpa și sperând probabil că nu va fi observat, el și-a personalizat trotuarul și și-a pus mașina în mijlocul acestuia.

Din păcate, mașina nu a putut fi ridicată pentru că autoturismul polițiștilori locali cu care luau pe sus mașinile parcate neregulamentar nu avea acces fizic pe trotuar. Cu toate acestea, proprietarul care și-a făcut singur regulile s-a als cu o amendă care-l va consta mai scump decât l-ar fi costat combustibilul dacă se mai plimba puțin până găsea un loc de parcare liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.