A demarat campania de vânzare a biletelor virtuale la UTA – Petrolul!

0
462

Campionatul ligii secunde la fotbal se încheie cu un play-off de cinci etape, startul dându-se la finalul acestei săptămâni. Cum spectatorii nu au acces pe arenele de fotbal, ca măsură preventivă împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, Clubul UTA s-a gândit la o metodă prin care echipa va afla cât este de susținută în sprintul final de promovare spre Liga 1. Bineînțeles, „rețeta” financiară este și ea importantă.
Așadar, după cum vă informam în urmă cu trei zile, gruparea fanion a Aradului demarează campania de vânzare a unor tichete virtuale, cele de la întâlnirea UTA – Petrolul, de sâmbătă, 4 iulie, de la ora 17, fiind deja disponibile. Iată și anunțul clubului „roș-alb”, în care aveți toate detaliile des­pre accesul pe stadionul virtual al arădenilor:
„Răspundem dorinței suporterilor noștri de a întări legătura dintre ei și echipă. În acest sens, clubul UTA a stabilit un parteneriat cu IaBilet, și, începând din acest moment, putem oferi online bilete virtuale pentru UTA – Petrolul în toată lumea, la următoarea adresă:
Biletele sunt disponibile și fizic, săptămâna viitoare, de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00, și sâmbătă, de la 10:00 la 14:00 la sediul clubului – Calea Victoriei, nr. 20. Biletele se vor găsi și la parteneri din toată țara – Flanco, Rom­petrol, Muzica Store, IQ Box sau Perfect Tour.
Prețul unui bilet este 10 lei.
Modalitățile de plată sunt multiple: cash, card, Vodafone, Orange, Pay Pal, transfer bancar sau ramburs.
Vă mulțumim tuturor pentru sus­ținere!”
Vă mai reamintim că numărul de locuri este nelimitat, iar un suporter poate achizi­ționa câte bilete dorește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.