A dispărut de acasă de un an de zile, dar părinții… n-au observat

0
533

Polițiștii ne-au anunțat ieri, prin intermediul unui comunicat de presă, că un tânăr de doar 15 ani, din Sântana, este dispărut de mai bine de un an. Tânărul era atât de „dispărut“ încât își făcea veacul, în văzul tuturor, în zona Pieței Mihai Viteazul.

Un tânăr de 15 ani, Milak Mădălin, a plecat de la domiciliul său de pe raza localității Sântana de la începutul lunii octombrie 2018 și de atunci nu se știe nimic de el.

Băiatul are următoarele semnalmente: 1,60 m, 57 de kg, păr șaten, tuns scurt și ochi căprui. Nu se cunoaște cu ce era îmbracat la momentul dispariției.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție“, se arată în comunicatul de ieri al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Chiar în urmă cu trei săptămâni, în timpul unei razii a polițiștilor locali la care am avut ocazia să participăm, băiatul a fost reținut și luat la întrebări pentru că se afla pe străzi. În acel moment am aflat că își face veacul pe străzi de aproximativ un an și că nu vrea să se întoarcă acasă, însă nimeni nu știa că el este atât de căutat. Ei bine, putem spune că nu a fost de fapt căutat foarte intens din moment ce el nu se ferea de nimeni și stătea foarte mult prin piață, unde ajuta câțiva dintre comercializanți la curățenie și la căratul obiectelor grele.

Din informațiile pe care le avem, familia a mers la poliție ca să anunțe dispariția abia în urmă cu două-trei zile, probabil neobservând că nu mai au copil de un an de zile și fără să ia în calcul dispariția lui într-un mod serios. Acum băiatul a fost găsit, la foarte scurt timp după ce polițiștii au fost anunțați de dispariția minorului. Din fericire, el a fost găsit nevătămat pe o stradă din municipiu, mai exact pe Calea Romanilor în urma unui apel la 112 și transportat în Centrul de plasament pentru minori.

Mai departe rămâne de văzut ce se va face în privința minorului, dar părinții nu au dat dovadă că sunt suficient de responsabili cât să aibă grijă de băiat din moment ce un an de zile nu s-au chinuit deloc să îl caute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.