A furat un portmoneu cu documentele personale dintr-un autoturism parcat pe Aleea Răsăritului

0
252

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 44 de ani, din Zărand, care, în noaptea de 29/30 septembrie, ar fi sustras dintr-un autoturism lăsat neasigurat de proprietar, parcat pe Aleea Răsăritului, un portmoneu cu documente personale și ale autoturismului, carduri și un încărcător de telefon.
Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat, în vederea recuperării prejudiciului și tragerea la răspundere penală.
Pentru prevenirea furturilor din auto, polițiștii recomandă să nu lăsați la vedere, în interiorul mașinii, obiecte de valoare (telefoane mobile, dispozitive GPS, camere de filmat, laptopuri, portmonee, poșete), chiar dacă lipsiți pentru scurt timp; nu lăsați la vedere (sau în torpedou) documente personale sau ale autoturismului.
În stațiile PECO, nu lăsați autoturismul neasigurat în timpul achitării contravalorii combustibilului, nu lăsați geamuri deschise sau întredeschise dacă părăsiți autoturismul, chiar și pentru scurt timp.
Inscripționați numărul de înmatriculare al autoturismului pe obiectele ușor demontabile (casetofoane, oglinzi, baterie etc).
Asigurați-vă că portierele s-au închis atunci când părăsiți mașina și acționați închiderea centralizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.