A escaladat gardul, apoi s-a servit cu 200 de lei dintr-un portmoneu

0
442

Tineri care aleg să fure în loc să muncească cinstit pentru bani sunt tot mai mulți. De această dată, doi băieți în vârstă de 22 de ani, respectiv 17 ani, au încercat să sustragă anumite sume de bani și să îi facă pe aceștia dispăruți și fără urmă. Nu le-a reușit însă, cei doi fiind prinși de către autorități și nevoiți să restituie sumele sustrase iar, pe lângă aceasta, acum sunt sub cercetări pentru infracțiunile săvârșite.

Primul, tânărul de 22 de ani a fost depistat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul colegilor de la Biroul de Ordine Publică, ieri, în flagrant delict, la scurt timp după ce a sustras o sumă de bani din incinta unui bar de pe strada Petru Rareș din municipiu.

Printr-o mișcare subtilă, acesta, în timp ce se afla în interiorul barului, a reușit să sustra suma de 1.000 de lei dintr-un seif din spatele pultului casei de marcat. Cu toate acestea, nu a mai apucat să se folosească de banii furați, prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. Tânărul este acum cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Un alt tânăr, al doilea, de doar 17 ani, de această dată în apropierea orașului, mai exact în Sântana. Acesta, domiciliat în Sântana, în noaptea de 3/4 iulie a.c., prin escaladarea gardului de la stradă a pătruns într-un imobil. Spre fericirea lui,a de acces era deschisă și chiar la intrare l-a întâmpinat un portmoneu din care a și reușit să sustragă suma de 200 de lei înainte să meargă acasă.

Tânărul în cauză este cercetat pentru furt calificat, fiind continuată documentarea activității infracționale a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.