A fost aprobată lista arbitrilor din Liga a II-a pentru sezonul 2020/2021

0
250

Comitetul de Urgență a hotărât în conformitate cu dispoziţiile din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, arbitrii din Liga a II-a, dar și criteriile de departajare a echipelor situate pe locul al doilea în mini-grupele de baraj pentru promovarea în Liga a III-a.
Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, hotărăște:
„Aprobă Referatul Direcției Competiții a FRF cu privire la aplicarea criteriilor de departajare a echipelor situate pe locul al doilea în mini-grupele de baraj pentru promovarea în Liga a III-a aprobate în şedinţa Comitetului Executiv al FRF din 25 iunie 2020 și pentru cluburile situate pe locul al treilea în respectivele mini-grupe.
Aprobă ca locul vacant apărut ca urmare a retragerii echipei ACS Voinţa Budeasa să fie ocupat de echipa ACS FC Someșul Dej, aceasta urmând a participa în Liga a III-a, ediția 2020/2021, conform Referatului Departamentului Competiții al FRF.
Aprobă, având în vedere avizul Departamentului Juridic al FRF, cesionarea activității sportive și a dreptului de participare în competițiile fotbalistice organizate de Federația Română de Fotbal, de la Asociația Club de Fotbal Metalurgistul Cugir 1939 către Club Sportiv Orășenesc Cugir.
Aprobă dezafilierea provizorie a cluburilor menționate în Referatul Departamentului Juridic al FRF la care se adaugă clubul ACS Voința Budeasa.
Aprobă afilierea provizorie a cluburilor menționate în Referatul Departamentului Juridic al FRF la care se adaugă clubul ACS FC Someșul Dej în conformitate cu punctul 2 de mai sus.
Aprobă costurile aferente testării RT-PCR pentru arbitrii și delegații de joc ai FRF până la data de 31.12.2020.
Aprobă lista de observatori de arbitri pentru Liga a II-a, sezonul 2020/2021“
Iată lista arbitrilor din Liga a II-a:
Albon Teodora, Babadac Cristina, Borcan Ionut, Ciev Zaharie, Ciglenean Mircea, Cringasu Silviu, Deaconu Marian, Duma Ioan, Gheorghe Constantin, Ioan Silviu Veronel, Ion Fevronia, Jiga Dan, Maiereanu Lucian, Marc Vasile, Mihalache Gheorghe, Moise Gheorghe, Monea Dan, Muresan Ioan, Negoescu Ioan, Olteanu Ion, Popa Ionel Valea, Radu Petre, Sava Cristian, Savaniu Marcel, Seceanu Liviu, Spataru Iulian, Szilagyi Stefan, Tamas Zoltan, Vargatu Laurentiu, Voicu Emil, Zanfirescu Bogdan.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.