Vineri 14 ianuarie, a fost finalizată plata pensiilor pentru toți beneficiarii. Ministrul Muncii, Marius Budăi a anunţat, luni, pe pagina sa de Facebook, că plata pensiilor pentru prima lună a anului s-a finalizat.

În ciuda faptului că s-a vehiculat o intârziere, specifică începutului de an, procesul plății s-a încheiat cu o zi mai devreme decât era programat.

,,Plata pensiilor s-a finalizat vineri, 14 ianuarie, cu o zi mai devreme decât era programat, deși a început cu întârzierea specifică lunii ianuarie”, spune ministrul.

În județul Arad  un număr de 107. 328 pesionari, dintre care  41.998 doar în municipiu și-au primit banii cu o zi mai devreme.

Luna aceasta a fost plătit şi ajutorul pentru pensionarii care primesc între 1.000 şi 1.600 de lei pensie.

Conform Casei Județene de Pensii, un număr de 51.411 de seniori, din județul Arad, au beneficiat în luna ianuarie, de ajutorul dat de guvern, dintre care 1.836 doar în municipiu. Reamintim că ajutorul de 1.200 de lei a fost acordat pentru pensionarii care primesc între 1.000 și 1.600 de lei pensie.

Măsura este prevăzută în Programul de guvernare 2021-2024 și este menită să vină în sprijinul acestei categorii de persoane vulnerabile, în perioada de iarnă, ca sprijin excepțional.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției