A fost inaugurat un obiectiv nou la Cil

0
1941

Trebuie să mai ieșim și din amorțeala asta, pentru că până la urmă cine știe ce o mai fi. Iată că imediat intrăm în al doilea an și nu am scăpat de acest virus care ne-a dat peste cap“, a precizat Ginu Costea, primarul comunei Almaș.

Vedeți ce căldură mare este și totuși cum vin cetățenii, pentru că de mai bine de un an ei nu au mai avut ocazii să se întâlnească într-un număr atât de mare. Să își mai plângă ofurile unul altuia, să își împărtășească bucurile și necazurile. Și acesta este unul dintre motivele pentru care am organizat cu atâta fast inaugurarea acestei săli multifuncționale, o lucrare pe care am considerat-o de mare interes pentru cetățeni“, a mai spus primarul comunei Almaș.

Panglica a fost tăiată de vicepreședintele Consiliului Județean Ionel Bulbuc și primarul comunei Ginu Costea. După tăierea panglicii s-a intrat în sală, unde toată lumea a tras aer proaspăt și respirabil, datorită aerului condiționat. Pentru început, a fost oficiată o slujbă de sfințire a sălii de către preotul paroh din Cil. A luat cuvântul și pastorul Tomuța, care a precizat că este un lucru foarte bun ceea ce a făcut primarul lor și că așa ar trebui făcute peste tot. După aceea a luat cuvântul domnul vicepreședinte Ionel Bulbuc: „Îl felicit pe domnul primar pentru ceea ce a făcut. Uitați că lucrurile au început să se miște. Chiar acum vin de la alt eveniment care a avut loc la Șilindia și mă bucur pentru cetățenii acestor comune“.

Vă mulțumesc că ați fost prezenți în mijlocul nostru și alături de noi. Întotdeauna ați fost cu noi domnule vicepreședinte și ori de câte ori v-am cerut sprijinul ați fost cei care ne-ați întins mâna“, a spus domnul primar. Cei prezenți au fost invitați pe platou unde au putut servi un aperitiv și muzică. „Sper că vă place ceea ce am construit în cadrul satului dumneavoastră și a comunei noastre“, mai spune primarul.

Opinii de la cetățeni

Suntem foarte mulțumiți de ceea ce face domnul primar pentru noi. Să nu mai discutăm de promptitudinea cu care suntem serviți când avem nevoie de acte de la primărie sau dacă cerem ceva sprijin“ – discuție purtată cu cetățenii în timp ce serveau un aperitiv „Virșli de Hălmagiu“. După aceea s-au distrat având o muzică foarte bună: Taraful de la Vârfurile „Dănuț Iuga“. Să nu fiu înțeles greșit de ce taraf este vorba: de un taraf nou, pentru că acel taraf celebru care a existat pe vremuri și care era cunoscut în întreaga țară nu mai există. Acest Dănuț Iuga a întreținut atmosfera de muzică populară. La apariția serii, s-a încheiat activitatea care a decurs foarte frumos în cele două localități Șilindia și Almaș. Felicităm acești primari care s-au gândit să mai descrețească frunțile cetățenilor măcar pentru câteva ore.

Voicu Sida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.