A fost prins o dată cu țigări de contrabandă, dar și-a încercat norocul și a doua oară, în același loc

0
344

Un tânăr care a încercat să facă bani din vânzarea de țigări a revenit în locul de unde a plecat. După ce în urmă cu doar câteva zile am scris despre acesta, el a revenit în același loc și a fost prins încă o dată de polițiști.

Prima dată când a fost prins scriam cum că: „Avem cazul unui tânăr de 25 de ani care, cu toate că deja este cunoscut faptul că poliția patrulează prin acea zonă constant, el și-a încercat norocul. Piața Catedralei este zona în care se găsesc cei mai mulți vânzători de țigări de contrabandă. Tot acolo l-au prins polițiștii Biroului de Ordine Publică ieri, pe un arădean de 25 de ani, în timp ce oferea spre comercializare 400 de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.

În comparație cu alții, tânărul avea mai puține pachete de țigări asupra sa, dar asta nu îl scutește de pedeapsa ce urmează să i se aplice. Țigările și suma de 629 de lei, provenită din comercializarea țigaretelor, a fost indisponibilizată. Mai departe tânărul s-a ales cu un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă“.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică l-au depistat pe acesta și a doua oară. Este vorba despre întâlnirea pe care polițiștii au avut-o cu tânărul ieri, din nou în Piața Catedralei. De această dată el încerca să ofere spre comercializare 160 țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă și ulterior alte 300 de țigarete. Țigările au fost din nou indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, și s-a ales iarăși cu un dosar penal pentru contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.