În cursul zilei, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au dat de urma lui Glevan Gheorghiţă, în vârstă de 45 de ani, din Arad, dat în urmărire naţională.
Bărbatul, care este condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, a fost depistat pe raza municipiului Arad şi a fost încarcerat la Penitenciarul Arad.
Şi un bărbat căutat pentru violare de domiciliu a ajuns în spatele gratiilor. Tot poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu cei aparţinând Postului de Poliţie Şiria, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Arad pe numele lui Raţiu Marius-Adrian de 43 ani din Şiria.
Bărbatul are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi violare de domiciliu, fiind introdus de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Arad.

  • IIIII spune:

    STIREA CU BARBATUL URMARIT CICA SI PRINS ESTE TOTAL FALSA VA INTREB UNDE A FOST PRINS?RASPUNDETI SUNTEI UN ZIAR MINCINOS

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției