Furtul din magazine este obișnuit prin Arad, din nefericire fiind un lucru care nu te mai șochează pentru că se întâmplă extrem de des. Ca și în mare parte dintre cazuri, făptașul a fost prins, poate chiar mai repede decât se aștepta.
Furtul a avut loc astăzi, în Micălaca, aproximativ în jurul orei 16. Atunci, unui echipaj al Serviciului Circulație pe Drumurile Publice și Parcări 2 din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, aflat în patrulare, i se semnalează faptul că un tânăr a părăsit în fugă un magazin fără a achita bunurile pe care le-a introdus într-o sacoșă.
Spre surprinderea lui, polițiștii locali l-au ajuns foarte rapid, în proximitatea Clinicii Affidea. El a fost reținut, și pentru că nu mai avea ce altceva să facă, și-a recunoscut fapta. În continuare s-au consemnat martorii și tânărul T. I. V. în vârstă de 29 de ani a fost predat unui echipaj al Poliției Române chemat la fața locului. Pentru că a fost prins extrem de rapid, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar făptuitorul se va alege cu dosar penal.

Recomandările redacției