A furat la greu din două locuințe, apoi a scos tot la vânzare

0
463

După ce a avut un Ajun al Crăciunului plin de acțiune, petrecându-și ziua furând, același tânar a luat-o de la capăt imediat după ce Crăciunul a luat sfârșit.

Mai exact, polițiștii din Curtici au identificat un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate care, în seara zilei de 24 decembrie 2019 a dat prima spargere. El ar fi pătruns prin efracție într-un imobil de pe raza localității și nu a plecat acasă cu mâna goală. Tânărul reușit să sustragă mai multe obiecte, cam tot ce i-a ieșit în cale. El ar fi plecat de acolo cu două sfeșnice, un ceas de bronz, trei poșete de damă, zece cutii de pahare din cristal, mai multe parfumuri, lenjerii de pat și un ciocan de abataj.

Mai târziu, același tânăr, la data de 27 decemebrie 2019, a comis cea de-a doua spargere. De această dată, prin forțarea geamului, el ar fi pătruns într-un alt imobil din aceeași localitate. De aici însă a reușit să plece cu mult mai multe printre care și un televizor, un aparat de cafea, o bicicletă, cinci seturi de oale și zece pături.

În continuare, tânărul ar fi comercializat bunurile sustrase din cele două imobile în Curtic, dar și pe raza localităților învecinate. Prins după toate acestea, tânăruș este acum cercetat pentru furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.