A furat lemne și a amenințat pădurarul

0
555

Un tânăr din Ususău a furat lemne depozitate pe un fond forestier, iar când a fost surprins de pădurar, l-a amenințat pe acesta cu un motofierăstrău.

Polițiștii Secției 7 Rurală Lipova cercetează un bărbat de 33 de ani, din Ususău, care, în seara zilei de 21 octombrie a.c. a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea cu o camionetă aproximativ 1,25 metri cubi de lemne depozitați în rampa unui fond forestier de pe raza localității Lipova. La vederea lucrătorului de la ocolul silvic, acesta l-ar fi amenințat cu un motofierăstrău, pe care l-ar fi pornit în fața acestuia încercând să-l intimideze, după care ar fi plecat.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, găsind la domiciliul bărbatului cantitatea de lemne sustrasă. „Polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt de material lemnos și ultraj, documentând întreaga activitate infracțională a celui în cauză”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.