A „împrumutat” o bicicletă ca să dea două spargeri, apoi a abandonat-o

0
329

Un tânăr a reușit să fure din mai multe locuri, unul după celălalt, în aceeași noapte. Este vorba despre un băiat de 24 de ani din Macea care acum este bănuit de mai multe furturi de pe raza localității.

Polițiștii l-au identificat pe tânărul care, în seara zilei de 7 ianuarie a.c., ar fi furat din mai multe locuri consecutiv. Chiar dacă au trecut deja două săptămâni, s-a dovedit faptul că planul lui nu a fost unul tocmai bine pus la punct.

Pentru început, el ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe raza localității, de unde ar fi sustras o bicicletă. Mai departe el s-a urcat pe bicicletă și s-a deplasat până la un local din aceeași localitate. Ajuns aici, el a forțat ușa de acces și ar fi sustras aproximativ 3.900 de lei și o sticlă de alcool, după care ar fi plecat.

Puțin mai târziu, în decursul aceleași nopți, a luat din nou bicicleta, dar de această dată a avut altă destinație. Prin același mod de operare, tânărul ar fi pătruns de această dată într-o alimentară din Macea, de unde ar fi sustras bonuri de masă în valoare de 213 lei și și 635 de lei. La sfârșit, el a abandonat bicicleta sustrasă și a plecat acasă.

În momentul de față polițiștii continuă documentarea activității infracționale a tânărului, acesta fiind cercetat pentru furt calificat și distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.