A furat o mașină doar să o conducă puțin prin oraș, apoi a abandonat-o

0
275

Câteodată, unele persoane fac lucruri neobișnuite. Din motive necunoscute, pentru că o mașină a fost pe placul său, un bărbat din județul Timiș s-a urcat în ea și a plecat la drum. Singura problema a fost că mașina nu era a lui și nici nu avea acordul proprietarului. Acesta a văzut autoturismul pe Calea Aurel Vlaicu și s-a gândit că ar fi potrivit să dea o tură prin oraș.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 1 Vlaicu a fost identificat bărbatul. El are 30 de ani și este din județul Timiș. El, la data de 11 noiembrie a.c., ar fi sustras un autoturism din fața unui bloc de pe Calea Aurel Vlaicu și l-a condus până pe strada Bogdan Voievod. Aici a fost sfârșitulk drumului și locul unde l-ar fi abandonat, dar nu înainte de a sustrage din autoturism cele 4 telefoane mobile.

De asemenea, ca să fie lucrurile complete, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind cercetat pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis. Cel în cauză este arestat într-o altă cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.