A furat singur, apoi cu un prieten, din aceeași locuință

0
430

Polițiștii din Macea au identificat doi bărbați din Sânmartin, bănuiți de două furturi din locuințe. Prima dată, unul dintre bărbați a intrat într-o locuință în luna decembrie. Acesta, în vârstă de 30 de ani, la data de 06/07 decembrie 2019 ar fi pătruns prin efracție, într-o locuință. Ca să ajungă în casă el a distrus două uși.

A fost vorba despre un imobil nelocuit de pe raza localității Sânmartin, de unde ar fi sustras o motopompă electrică.

Câteva zile mai târziu, în noaptea de 11/12 decemebrie 2019, pentru că prima spargere a fost cu noroc, și-a luat un prieten și a mers și a doua oară. De această dată bărbatul a mers împreună cu un alt tânăr de 25 de ani, din aceeași localitate.

Fiind doi, acum au reușit să plece acasă cu mai multe obiecte. Cei doi ar fi sustras mai multe electrocasnice, două mașini de cusut, o combină muzicală, un DVD player, o drujbă, două colțare, o canapea, o comodă cu oglindă, tablouri și obiecte din argint. Știind că urmează o „captură“ mare, cei doi bărbați ar fi fost dotați cu o autoutilitară pe care au folosit-o ca să transporte bunurile.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuată documentarea infracțională a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.