A furat un portofel și a avut norocul să găsească și codul pin al cardului din el

0
550

Chiar dacă probabil trăia deja cu impresia că nu o să mai fie prins vreodată, un bărbat care a furat un portofel a fost găsit de polițiști. Este vorba despre un hunedorean care în cursul anului 2016 a dat lovitura după ce a furat un portofel, în piață.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Chișineu-Criș au reușit să il identifice pe bărbatul de 52 de ani, din județul Hunedoara. Acesta, care la data de 9 noiembrie 2016, aflându-se în piața localității, a furat din buzunarul unui alt bărbat, un portofel cu documente și un card bancar, iar mai apoi a reușit să își facă și niște cumpărături.

Întrucât a avut norocul ca în portofelul victimei să găsească și codul PIN al cardului bancar, hunedoreanul ar fi retras și 4.000 de lei de pe card, de la diferite ATM-uri bancare, probabil ca să nu dea de bănuit și să nu atragă chiar așa de tare atenția. Oricum ar fi, acesta a sustras o sumă mare de bani de pe card și a crezut că va scăpa, norocul fiind de partea lui.

Totuși, minunea nu a ținut la nesfârșit, iar acesta a fost prins. De asemenea, pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. Așadar, până la urmă, bărbatul a avut mai mult de pierdut decât de câștigat din furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.