A început cea de-a doua sesiune de înscrieri la UAV

0
410

uav

Cea de a doua sesiune de admitere la Universitatea Aurel Vlaicu Arad a început săptămâna trecută. În primele zile s-au înscris aproximativ 200 de persoane, atât la programele de licenţă, cât şi la cele de master. „Îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să studieze la universitatea noastră să vină în continuare să se înscrie la programele de licenţă şi de master”, a declarat prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

În cadrul universităţii de stat arădene funcţionează nouă facultăţi, de Ştiinţe Exacte, Inginerie, Inginerie Alimentară, Turism şi Protecţia Mediului, Ştiinţe Umaniste şi Sociale, Educaţie Fizică şi Sport, Teologie, Ştiinţe Economice, Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Asistenţă Socială şi Design, cu 34 de specializări, printre care şi cea de jurnalism, 22 de programe de master, în 17 domenii şi două specializări de doctorat.

Cea de a doua sesiune de înscrieri se va termina pe 18 septembrie. Cei care doresc să obţină informaţii suplimentare o pot face la decanatele facultăţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.